In gesprek met Jacco Verschiere

 

Al ruim 24 jaar is Jacco Verschiere beheerder en adviseur bij de gemeente Kapelle. Ook de openbare verlichting valt onder zijn beheer. Vanuit zijn rol vertelt Jacco over zijn ervaring als het gaat over de samenwerking met Maas & Hagoort openbare verlichting.

Positief verrast

Tijdens een eerste kennismaking heeft Maas & Hagoort openbare verlichting hun exclusieve samenwerkingspartner LUG Light Factory voorgesteld. Jacco vertelt: ‘’Tijdens deze
kennismaking kreeg ik ook de mogelijkheid een van jullie armaturen te bekijken. Samen met de betrokken aannemer heb ik de kwaliteit van dit armatuur beoordeeld. We waren positief verrast. Deze ontmoeting heeft mij er toen van overtuigd om daadwerkelijk een vraag voor het uitwerken van een lichtplan bij Maas & Hagoort openbare verlichting neer te leggen. Na prettig onderling overleg is er een degelijk plan ontwikkeld en zijn de armaturen vervolgens keurig geleverd.’’

“Maas & Hagoort openbare verlichting levert mooie armaturen van hoge kwaliteit.”
Jacco Verschiere, adviseur OVL
Degelijke armaturen

Voor Jacco was het een compleet plaatje toen Maas & Hagoort openbare verlichting een armatuur aanbood dat volledig aansloot bij de wensen en eisen van het project. “Het project ‘Zuidhoek fase 3’ in Kapelle was een redelijk standaard project voor het verlichten van een woonwijk. Toch moest het totaalplaatje kloppen. De verlichting diende kwalitatief goed te zijn maar ook aan te sluiten bij de sfeer van de wijk. De armaturen die Maas & Hagoort openbare verlichting heeft geleverd zijn degelijke armaturen, voldoen aan de technische eisen en passen bij de uitstraling van de wijk. Ik ben dan ook zeer tevreden over het eindresultaat en het proces dat hieraan vooraf ging’’, aldus Jacco.

Afbeelding
In gesprek

Het delen van kennis is voor Maas & Hagoort openbare verlichting van groot belang. Het organiseren van een kennismiddag is één van de manieren waarop dit tot uiting komt. Jacco was destijds ook aanwezig bij de kennismiddag die door Maas & Hagoort openbare verlichting werd georganiseerd over het thema ‘coating’: ‘’Dit was een interessante middag. Een actueel thema stond centraal, namelijk de coating van armaturen. Het was goed om hier met beheerders van andere gemeenten over te spreken’’, besluit Jacco.