In gesprek met Toine Adams

 

Toine Adams is als senior adviseur dagelijks actief in het vakgebied openbare verlichting voor lokale, regionale en landelijke overheden en beheerders. Met zijn ruim 30 jaar ervaring kent de hij uitdagingen binnen de openbare verlichtingswereld maar al te goed. Of het nu gaat om coating, lichttechniek of de constructie van het armatuur. Het project ‘Levering residentie armaturen 2023-2027 Den Haag’ is een van de vele projecten waar Toine als adviseur bij betrokken is. Onder andere vanuit zijn specialisme en projectervaring op het gebied van (dynamische) openbare verlichting gaat Toine voor maximale kwaliteit voor de gemeente Den Haag.  

Afbeelding
Toekomstbestendig

Een van de belangrijkste redenen waarom Adams bij het project  ‘Levering residentie armaturen 2023-2027 Den Haag’ is betrokken, is vanwege zijn specifieke technische expertise. Als technisch adviseur controleert en waarborgt Toine of de armaturen voldoen aan de gestelde specificaties. Hierbij richt hij ook zijn blik op de toekomst: ‘’Het ontwikkelen van deze armaturen is een investering voor later. Het is belangrijk dat alle betrokken partijen goed nadenken over belangrijke punten waar rekening mee gehouden moet worden. Zodat het product ook over bijvoorbeeld twintig jaar nog naar behoren werkt’’.

"Maas & Hagoort openbare verlichting en LUG Light Factory schuiven kritiek niet zomaar opzij. Het feit dat ze hier voor open staan geeft aan dat ze hier van willen leren en zichzelf willen blijven ontwikkelen en verbeteren."
Toine Adams
Kritisch

Gedurende het ontwikkelproces is er door Toine regelmatig constructieve feedback gegeven en zijn er goede suggesties gedaan die we hebben doorgevoerd in de ontwikkeling van de armaturen. Voorbeelden zijn het advies om Wedge-Locking ringen toe te passen bij de overspanningsarmaturen, een eenvoudigere bedrading te realiseren en het 180 graden draaien van de Surge Protection Device (SPD). Kritische vragen of feedback schuiven we zeker niet aan de kant. Adams vertelt hier over: ‘’ik ben iemand die aandachtspunten benoemt. Het feit dat men bij Maas & Hagoort Openbare verlichting en LUG Light Factory hier altijd voor openstaat geeft wel aan dat ze kritiek niet zomaar opzij schuiven maar er van willen leren en zichzelf willen blijven ontwikkelen en verbeteren’’.

Afbeelding
Gedreven

Samen met de collega’s vanuit de aanbestedende dienst van de gemeente Den Haag bezocht de technisch adviseur begin 2024 LUG Light Factory. ‘’Ik heb het prototype armatuur gezien, daarbij vragen gesteld om na te gaan hoe over verschillende technische aspecten is nagedacht. Het ziet er veel belovend uit. Ik ben er van overtuigd dat ze in de fabriek alle kennis en kunde hebben om de armaturen vervolgens ook te produceren.’’ Verder vertelt Toine: ‘’wat belangrijk is, is het feit dat jullie heel gedreven zijn om het goed te doen en een kwalitatief hoogstaand product te leveren. Alle kennis die jullie in huis hebben wordt ingezet en in het project betrokken. Iedereen binnen het projectteam heeft zijn of haar eigen specialisme. Dit geeft aan dat jullie het werk niet zomaar lichtzinnig oppakken. Dit valt op. Het geeft aan dat jullie een serieuze partij zijn en een goede partner willen zijn’’.

Voorop staat dat we met elkaar werken naar het beste voor de gemeente Den Haag. Toine besluit: ‘’Ik vind het knap hoe dit hele proces wordt opgepakt. Iedereen is er op gericht een goed product te ontwikkelen waar alle partijen tevreden mee zijn’’.

Wij bespreken graag uw toekomstige projecten in de openbare verlichting

U kunt vrijblijvend een offerte of advies aanvragen.
Wij staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon