Partner aan het woord: Harald Verhoeven

 

Gabriëls Elektro is een middelgrote installateur met circa. 55 medewerkers. In 1995 begon Harald Verhoeven als medewerker bij Gabriëls Elektro. Nu bijna dertig jaar later is hij één van de vier eigenaren van het bedrijf. Samen met zijn compagnons hebben zij in 2013 het bedrijf volledig overgenomen van de gebroeders Gabriëls. Binnen het bedrijf is Harald verantwoordelijk voor de verkoop en inkoop. Op dit moment werken Gabriëls Elektro en Maas & Hagoort samen aan meerdere projecten. Eén van de projecten die onlangs is opgeleverd is Basisschool Parkschool in Arnhem. Harald vertelt over zijn samenwerking met Maas & Hagoort tijdens dit project.

Maas Hagoort
Maatwerk

Gabriëls Elektro verzorgt installaties en service & onderhoud binnen diverse segmenten, maar doen veel in de scholenbouw. De Parkschool is een openbare basisschool die het onderwijs afstemt op de persoonlijke onderwijsbehoefte van ieder kind. Binnen dit schoolproject heeft Maas & Hagoort de verlichting verzorgd. Eén van de projecteisen was draadloze lichtsturing met verschillende eigenschappen, hiervoor heeft Maas & Hagoort maatwerk verlichting gerealiseerd. Harald licht toe: “In de klaslokalen zijn maatwerkarmaturen geplaatst met Helvar Active ahead nodes en sensoren, welke aangestuurd worden met Casambi. Door niet alleen nodes in elk armatuur te verwerken, maar ook sensoren wordt het bereik van de lichtsturing groter. Op deze manier is de werking van de lichtsturing in de ruimte nog preciezer dan wanneer er maar één sensor per ruimte wordt toegepast. Maas & Hagoort heeft een lichtoplossing gecreëerd waar de klant en wij zeer tevreden over zijn.”

Maas Hagoort
“De expertise van Maas & Hagoort in combinatie met vlotte communicatie, goede logistiek en aftersales maakt het verschil.”
Harald Verhoeven - Gabriëls Elektro.
Het verschil

Gabriëls Elektro voert het merendeel van de installaties zelf uit. De verlichting besteden zij echter uit. In de verlichtingsbranche zijn er veel leveranciers waar men tegenwoordig bij terecht kan. Harald vertelt hierover: “Naar mijn idee komen er elke dag nieuwe lichtleveranciers bij. Er zijn genoeg bedrijven die goede verlichting kunnen leveren voor een goede prijs. Maar het verschil zit hem in de snelheid. De snelheid van reageren en daarna het oppakken van het logistieke gedeelte en de aftersales. Tegenwoordig wordt er steeds meer gevraagd en kan het allemaal sneller. Maas & Hagoort is een partij die snel kan schakelen, maar het verschil met andere partijen is dat de expertise bij Maas & Hagoort hoog ligt. Dat geeft veel meerwaarde voor hun, maar ook voor onze samenwerking.”

Benieuwd hoe wij uw installatieproject verlichten?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies aanvragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.