In gesprek met projectleider Michiel Speksnijder

 

Terberg Totaal Installaties verzorgt complete, technische installaties binnen verschillende sectoren. Michiel Speksnijder begon 13 jaar geleden als hulpmonteur bij het bedrijf. Inmiddels is hij doorgegroeid naar projectleider bij Terberg Totaal Installaties Rotterdam. Samen met zijn team heeft Michiel het project Portlantis aan de Maasvlakte in Rotterdam begeleid. Portlantis is een ervaringscentrum dat bezoekers meeneemt in de wereld van de grootste haven van Europa. Jong en oud kunnen ontdekken wat de haven is, wat er allemaal gebeurt, en hoe dit bijdraagt aan ons dagelijks leven en onze toekomst. Terberg Totaal Installaties Rotterdam heeft Maas & Hagoort gevraagd als partner voor het verlichten van dit unieke project. Michiel vertelt over de samenwerking tijdens dit project.

Maas Hagoort
Maatwerk

Portlantis is een iconisch gebouw met vijf verdiepingen. Elke verdieping staat gedraaid op elkaar. Op de begane grond is het pand via de draaideur te betreden. Maar het is ook mogelijk om het gebouw van buitenaf te ‘beklimmen’ via de bijzondere trappen langs de verschillende niveaus. Michiel vertelt: “De inrichting van de volledige buitenruimte behoorde ook tot de scope van dit project. De wens was om de gehele buitentrap rondom het pand te verlichten. Maas & Hagoort heeft hier maatwerk verlichting verzorgd. Hierbij zijn er LED strips in de leuning van de trap verwerkt. Deze hoogwaardige LED strips hebben een beschermingswaarde van IP68 en de profielen zijn speciaal dubbel ‘gepoedercoat’. Dit in verband met de kustomgeving waar Portlantis zich bevind. Op deze manier is het armatuur bestendig tegen het zout en het kustklimaat.”

“De cultuur en de werkdrive van Maas & Hagoort zorgt voor een goede en prettige samenwerking.”
Michiel Speksnijders - Terberg Totaal Installaties Rotterdam
Maas Hagoort
Samenwerking

Terberg Totaal Installaties Rotterdam en Maas & Hagoort hebben door de jaren heen al heel veel mooi projecten met elkaar gerealiseerd. Michiel vertelt: “Wij werken al een lange tijd samen met Maas & Hagoort. Dit heeft ervoor gezorgd dat wij een sterke relatie met elkaar hebben opgebouwd. Hierdoor heeft Maas & Hagoort aan een half woord genoeg en weten zij ons goed te ondersteunen.” Als voorbeeld besluit Michiel: “Het leveren van de verlichting is in delen uitgevoerd, om beschadigingen of het kwijtraken van armaturen te voorkomen. Per verdieping konden wij op afroep een deel van onze bestelling laten leveren. Daarnaast zijn de armaturen gecodeerd bij ons afgeleverd, wat ervoor heeft gezorgd dat wij het montageproces soepel konden starten. Maas & Hagoort heeft hierin flexibel en vlot gehandeld.”