De rol van montageleider

 

De montage van verlichting is vakwerk en vraagt veel aandacht. Maas & Hagoort ontzorgt de installateur hierin volledig. Met onze montageservice nemen wij van A tot Z de verantwoordelijkheid voor de montage in uw installatieproject. Binnen ons team is onder andere collega Kees Dorst verantwoordelijk voor het in goede banen leiden van onze montageservice. Kees neemt ons mee in zijn werkzaamheden als montageleider.

Maas Hagoort
Veel afwisseling

Vanuit zijn functie als montageleider heeft Kees een sturende rol waarbij hij de montageteams aanstuurt. Voor het goed begeleiden van projecten in uitvoering werkt Kees nauw samen met onze werkvoorbereiders. Kees vertelt: “Als ik een nieuw montageproject start, bekijk ik samen met onze werkvoorbereider, welke monteurs het beste passen bij de klus. Daarna maken we, in overleg, een planning op basis van het project. Omdat er vaak meerdere partijen en deadlines zijn, stemmen we onze planning af met de installateur en opdrachtgever. Als iedereen akkoord is, gaan we enthousiast aan de slag! Binnen mijn werkzaamheden is er een goede afwisseling tussen werken op de bouw en werken op kantoor. Elke dag is anders, wat mijn werk zo leuk maakt.”

“Vooruitdenken en goed uitgevoerde projecten met tevreden opdrachtgevers maken mijn werk waardevol.”
Kees Dorst, Montageleider
De uitvoering

Voor de uitvoering van de montage werkt Maas & Hagoort samen met geselecteerde en betrouwbare partners zoals zzp’ers of lokale montagebedrijven. Vooraf zorgt Kees in ons magazijn in Kapelle dat de verlichting per afdeling en/of verdieping gesorteerd wordt. Op deze manier kan de verlichting gestructureerd op locatie geleverd worden. Kees licht toe: “Vooraf aan de start van een project is het leuk om goed na te denken over hoe we het project gaan aanpakken. Bijvoorbeeld over welke materialen en mensen we inzetten. Verder is het uitdagend om als montageleider samen met de werkvoorbereider ervoor te zorgen dat alle product stromen juist lopen. Dit zodat er binnen alle projecten vloeiend doorgewerkt kan worden. Wanneer er uitdagingen zijn tijdens een montageproject is het de kunst om op zoek te gaan naar een passende oplossing. Een project goed afronden en een tevreden opdrachtgever geven mij energie.”

Benieuwd hoe wij met onze montageservice u helpen bij het creëren, scoren en monteren van installatieprojecten? Neem via deze weg contact met ons op.